Xprti Vastgoed

Xprti Vastgoed

Wij gaan voor de X-factor!


Xprti Vastgoed

XPRTI Vastgoed.

Wij gaan voor de X-factor, een persoonlijke maar ook zeer grondige aanpak, snel en efficiënt, hands-on en vooruitstrevend, uw partner in Vastgoed.

Noem ons gerust uw rechterhand in uw vastgoed transactie.


Verkopen en Verhuren

Zorgeloos verhuren of verkopen daar staan we voor.

We schatten voor u de juiste marktwaarde , We maken een volledig juridisch sluitend verkoops-of verhuurdossier op. Samen met onze professionele fotograaf starten we de mediacampagne op. Met onze kennis en ervaring vinden we de juiste kandidaten en verzorgen uw dossier van A tot Z.

Zowel woningen, appartementen, gronden als bedrijfsvastgoed zijn bij ons in goede handen.


Nieuwbouw en Project ontwikkeling

Klantenbegeleiding.

Nieuwbouw en verkopen op plan vraagt een specifieke aanpak. Wij hebben ervaring en kennis in huis en geven onze klanten steeds een persoonlijke begeleiding. We staan altijd klaar om hun vragen te beantwoorden en hun wensen te overleggen met de promotor.

Technische ondersteuning voor de Promotor

Het adviseren voor het opstellen en de inhoud van de nodige basisakte, opmaken van lastenboeken en verkoopsdocumenten.

Het bijstaan in de opmaak van promotiemateriaal tot adviseren van materiaalkeuzes… bij ons bent u op het juiste adres.


Rentmeester - Beheer

Financieel Beheer

Het opvolgen van huurgelden, achterstallen, het voeren van een transparante boekhouding en duidelijke afrekeningen per onroerend goed, het correct uitsplitsen van de gemeenschappelijke kosten volgens de afgesproken verdeelsleutels, het opvolgen van uitbetalingen van schadedossiers, Jaarlijkse indexeringen en afrekeningen wordt uit Uw handen genomen.

Technisch Beheer

Het coördineren van verbeterings- en herstelwerken, opdracht geven voor dringende interventies, eigenaars bijstaan bij opleveringen, opvragen van offertes, controle op uitvoering van werken, communicatie met bouwheer. Met Xprti Vastgoed gaat er steeds een deskundige ter plaatse om problemen efficiënt op te lossen.

Kortom Uw vastgoed laten renderen zonder zorgen.


Gratis Waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Xprti Vastgoed voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies. 

Gratis Schatting
Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Schrijf je hier in.
Verkopen met Xprti Vastgoed

Verkopen met Xprti Vastgoed

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons

Contact